JUST RUSSEL – Voeding op maat van je hond

Wij als hondenschool weten natuurlijk dat elke hond uniek is. De voeding van onze honden is vaak niet aangepast aan de behoeften van jouw hond. Daarom zijn wij als hondenschool in samenwerking gegaan met Just Russel, hondenvoeding op maat.

Tot 60% van onze honden heeft overgewicht

Wist je dat tot 60% van honden in België overgewicht heeft? Dit is het gevolg van vaak laag kwalitatieve voeding, te weinig dagelijkse beweging en slechte aangepaste porties. Daarom heeft Just Russel met moderne technologie en in samenwerking met dierenartsen een algoritme gecrëeerd waarmee ze voeding op maat van de noden van jouw hond kunnen maken.

Hoe werkt het?

 1. Ga naar https://justrussel.com/ en beantwoord een 10-tal korte vragen over het ras, leeftijd, activiteit en allergieën van je hond.
 1. Je krijg een voedingsplan op maat, met de juiste voedingsstoffen en dagelijkse porties. Zo groeit het voer van je huisdier elke maand mee met je behoeften.
 2. Gratis aan huis geleverd. Zo bespaar je tijd & geld. Zo draag Just Russel een steentje bij aan het gemak voor jou en de gezondheid van je hond.

Alle voeding dat Just Russel heeft wordt gemaakt in België en bevat enkel 100% natuurlijke ingrediënten.

Waarom Just Russel?

 • Voeding aangepast aan de noden van jouw hond.
 • Je koopt lokaal, want de voeding wordt gemaakt in België.
 • Iedere maand gratis aan huis geleverd. Beter voor je hond, gemakkelijker voor jou!
 • 1-op-1 persoonlijke service, met een ervaren team helpen ze je goed zorgen voor je huisdier makkelijker te maken, ook voor moeilijke eters.
 • Just Russel heeft niet alleen voeding maar ook snoepjes en speeltjes! Bekijk hier alle leuke speeltjes en gezonde beloningen:
 • Heb je ook een kat in huis? Geen probleem! Just Russel biedt voeding en speeltjes aan voor honden en katten.
 • 9/10 voor smaak. Onze recepten worden door voedingsexperten en dierenartsen bedacht en getest door klanten – succes gegarandeerd!
 • Verkozen tot Beste Product van het Jaar 2021-2022!

Waarom voeding op maat?

 1. Tot 60% van honden en katten heeft overgewicht (30% obees). Overgewicht verkort de levensduur van jouw hond tot 2,5 jaar en haalt de levenskwaliteit naar beneden. Bij Just Russel krijgt jouw hond of kat gratis een uniek voedingsplan met de juiste samenstelling en correcte dagelijkse portie.
 2. Geen enkele hond of kat is zo uniek als die van jou. Daarom is de ideale samenstelling gebaseerd op basis van jouw ras, leeftijd, activiteit, gezondheidsklachten… De voeding van jouw viervoeter groeit maandelijks mee naargelang jouw noden.
 3. Is jouw hond kieskeurig? Ons algoritme weet exact welke voeding en smaak jouw hond nodig heeft.
 4. Weg met keuzestress. Wij weten wat best is voor je hond. Je voeding evolueert automatisch naarmate je hond ouder wordt.

Ben je lid van onze hondenschool en wil je ook voeding op maat eens proberen? Dankzij Just Russel mogen wij onze leden 50% korting aanbieden op je eerste pakket. Ga zeker naar de website justrussel.com en gebruik onze unieke code SIRIUS50.

*De code is enkel geldig voor nieuwe klanten op hondenvoeding t.e.m. 31 november 2022.

just_russel_levering

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *